Serveis

Recuperació de dades perdudes

Has esborrat fotografies o altres fitxers per error?

Tens un disc dur extern espatllat amb informació que vols recuperar?

El teu pen o tarjeta de memòria ha deixat de funcionar?

Tens un ordinador vell del què vols recuperar-ne la informació?

Contacta’ns, explica’ns el cas i recuperarem la informació.

Un cop estudiat , et farem un pressupost sense compromís i només et cobrarem en cas d’obtenir resultats.

Reparació i millora d’ordinadors

Ja siguin portàtils o de sobretaula. En Windows, Mac i Linux.

Si notes que l’ordinador va lent, que hi tens virus, o que se t’ha espatllat, nosaltres li fem un repàs per a que funcioni al seu millor ritme.

Comenta’ns què li passa i et farem un pressupost sense compromís.

Si ho desitges, també li podem ampliar les prestacions (disc Dur, RAM, targeta de so, targeta gràfica, programari, etc.)

Digitalització de formats de vídeo i so

De vídeo, imatge i so.

Passem a arxius digitals tots formats i suports antics. Discos de gramòfon, de vinil, cassets, cintes Super8, VHS, miniVHS, Video8, Beta, LaserDisc, Minidisc… Absolutament tots els formats analògoics de vídeo, d’imatge i so.

Per defecte hi apliquem sempre un tractament per a optimitzar-ne la qualitat, corregir-ne el color, eliminar-hi possibles sorolls i oferim la possibilitat de realitzar muntatges i edicions personalitzades, amb portades i presentació per a regals, col·leccions, etc.

Reparació de consoles

Drama. Dramón. MUERTE.

Se t’ha mort la més important de les teves fonts d’entreteniment i felicitat i ara et veus obligat a sortir a l’exterior i passar pel tràngol d’interactuar amb altres humans de manera analògica.

No podem negar que els gràfics de l’exterior són una autèntica passada però sens dubte la jugabilitat és una cosa que la realitat hauria de millorar.

Podem trobar-hi solució, ja sigui amb consoles d'ara o de les més antigues. També podem mirar de "modificar-les".. També podem mirar de “modificar-les”.

Impressió 3D

Imprimim els teus dissenys 3D o t’ajudem a realitzar-los a través de les teves peticions concretes: Objectes per al teu negoci, clauers personalitzats, objectes per a regal, etc.

Disposem de diferents impressores, materials, colors i tècniques d’impressió.

Explica’ns la teva demanda i un responsable de l’àrea d’impressió 3D es posarà en contacte amb tu.

Et farem un pressupost sense compromís i t’indicarem data de recollida.

Serveis web

Oferim serveis de programació, disseny i manteniment web.

Ja siguis una empresa, una associació o un autònom, t’ajudem a crear la teva pàgina web i t’ensenyem a mantenir-la actualitzada, modificar-ne la informació o bé t’oferim la possibilitat d’ajudar-te en la seva gestió i manteniment.

Contacta’ns i un membre del nostre equip es posarà en contacte amb tu per tal de concretar una reunió i explicar-nos les teves necessitats i la teva idea.