Els tallers extraescolars

Els nostres tallers estan dissenyats amb l‘objectiu d’adquirir un aprenentatge teòric i pràctic mitjançant el lleure, el joc i les motivacions individuals o grupals.

Són de temàtica específica, però tots compten amb alguns continguts bàsics comuns. Coses com el fucionament de l’ electricitat i els circuits, l‘anatomia d’un ordinador, o l’adquisició eines per a la recerca online en podrien ser alguns exemples.

Noves tecnologies

Els tallers de noves tecnologies estan ideats per a divertir-nos aprenent a través d’una immersió general, tocant diferents àmbits i jugant amb diferents aparells, instruments i tècniques. Desmuntar plegats un ordinador per identificar-ne els components, muntar una tablet, fer una mica de robòtica, d’impressió 3D, circuits elèctrics o edició de vídeos són alguns dels exemples de les coses que hi fem.

Robòtica

La robòtica educativa és sens dubte l’eina que està entrant amb més força a les aules i a l’ensenyament en general.

Els humans ens hem dotat dels robots per a que ens facilitin la vida, especialment en l’àmbit industrial. No obstant, la robòtica pot ser molt divertida si l’apliquem al joc, ja que ens permet crear i programar les nostres pròpies joguines i ens ajuda a comprendre el llenguatge i la lògica de la programació.

Multimèdia

Com fan els seus vídeos els youtubers?
Com s’enregistren les cançons que escoltem?
I les pel·lícules?
Com es fan les sèries d’anime?
Com funciona una càmera de fotos? En podem construir una?

Els tallers extraescolars de multimèdia estan encarats a aprendre aquestes i moltes altres qüestions relacionades amb el món de les tècniques audiovisual.